Μαζί μαθαίνουμε διασκεδάζοντας

Written by BioAroma in category 
April 29, 2016

Ο αμεσότερος τρόπος μάθησης είναι η εμπειρία

bioaromaΕυθύνη της εταιρίας μας είναι να μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις και την αγάπη μας για την Κρήτη και τον πολιτισμό της, στις νεότερες γενιές. Ένα νησί τόσο όμορφο, με ιστορία, παράδοση και φυσικό πλούτο. Είναι χαρά μας να είμαστε μέρος του συνδετικού κρίκου ανάμεσα στη παράδοση και στα παιδιά. Σαν εταιρία εμπνεόμαστε από το παρελθόν, συντηρούμε αξίες παραδοσιακές που έτειναν να ξεχαστούν και αναβιώσαμε τεχνικές των προγόνων μας, ήδη από καιρό ξεχασμένες. 

Στο πλαίσιο αυτό και έπειτα από μία επιτυχημένη συνεργασία με τα σχολεία της περιοχής την χρονιά που πέρασε, η διεύθυνση τηςBioaroma  οργανώνει εκπαιδευτικές επισκέψεις, ενσωματώνοντας διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα που μετατρέπουν την επίσκεψη των παιδιών σε βίωμα. 

Στις εγκαταστάσεις μας διατηρούμε πάρκο, μουσείο και αποστακτήριο κρητικών βοτάνων και αιθέριων ελαίων. Ο βοτανικός μας κήπος έχει εμπλουτιστεί με ακόμη περισσότερα είδη βοτάνων ενώ ένα μέρος αυτού έχει διαμορφωθεί σε φάρμα οικόσιτων ζώων και πτηνών καθώς και κήπο λαχανικών βιολογικής καλλιέργειας .

Κοντά μας οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πολλές διαδραστικές δραστηριότητες, να μάθουν και να αναγνωρίζουν τα βότανα της Κρήτης και τις ευεργετικές τους ιδιότητες ενώ πριν το τέλος θα έχουν οι ίδιοι μάθει να κάνουν απόσταξη αιθερίων ελαίων.  Φροντίζουμε η επίσκεψη τους εδώ να είναι μία εμπειρία αξέχαστη και χρήσιμη τόσο για τους μικρούς όσο και τους μεγάλους μας φίλους.